The next big thing?

Som du kanske kommer ihåg så har jag ju läst Stephenie Meyers bokserie om vampyren Edward, hans kärlek Bella och rivalen Jakob Black den senaste tiden denna bokserie är mer känd som Twilight. Och nu när sista ordet är läst så har jag börjat fundera en del på vad som kommer att bli the next big thing inom böcker. J.K. Rowling slog ju explosionsartat igenom med sin bokserie om trollkarlen Harry Potter i spetsen för några år sedan och nu Stephenie Meyer med Twilightsagan. Jag skulle så gärna vilja vara en av de första som verkligen hittar de där guldkornen som slår stort, men hur vet man detta? Jag är inte så jätteinsatt i vilka författare som har fått goda betyg och vilka som förutspås bli kända.  Frågan är ju vad kommer att bli nästa succé?

Sen slår det mig att både Twilight och Harry Potter är ”ungdoms”-böcker men jag vet väldigt många vuxna som verkligen uppskattar dessa verk.

Vad tror du om vad som kan tänkas bli nästa stora grej?

overandout

Annonser

Om Mrs Andie

ÖPPNA ÖGONEN OCH LÄS! * Otrevliga kommentarer är inte välkommna i Trädkojan! * Reklam för din knäckebrödsblogg är inte intressant! * Läs inlägget innan du lämnar en kommentar! * Skriv Sv el Svar om du svarar på en kommentar jag lämnat hos dig. * LÄS ÄVEN FRÅGOR OCH SVAR!! Visa alla inlägg av Mrs Andie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: