Kontroversiell publicering.

Detta inlägg skrev jag redan 2008 och det handlar om det här med att bli publicerad. Jag fick rådet av Kulturvetarfjäril att besöka Vulkan.se. Vilket jag naturligtvis har gjort. Idag har jag då suttit och läst både deras manifest och användaravtal. Och det slår mig att det ämne jag har valt att skriva om är ett för tabubelagt och kontroversiellt ämne. Och jag redan efter bara några sidor är ute på väldigt djupt vatten.

 

Vulkan.se är en bra plattform inget snack om saken. Dock så höjer jag ögonbrynen för vissa delar i deras användaravtal och det känns som att jag behöver ett expert utlåtande.

Det har alltså redan blivit för krångligt att skriva om just det ämnet jag valt nämligen hur det är att vara arbetssökande i verkligheten.

Sverige är ett land som är för politisktkorrekt och om man vill få ut sin åsikt så strider det mesta som man tycker och tänker mot yttrandefriheten. Varför är det så?

 

För jag vill ju inte skriva en censurerad version av det jag skriver om bara för att ingen i vårt avlånga land ska ta sig illa vid. Som det känns nu så kan jag inte referera till de myndigheter som man har att göra med som arbetssökande utan att det ska blir kontroversiellt.

Känner en aningen hopplöshet och det känns som att vad man än vill göra så stöter man på motgångar. Jag vill ju skriva det jag skriver på grund av att ingen belyser detta ämne ur en arbetssökandes situation. För pratas det om arbetslöshet i media så är det mest i siffror som ser fint ut på papper. Men är det egentligen verkligheten? Det kan man fråga sig…..

Annonser

Om Mrs Andie

ÖPPNA ÖGONEN OCH LÄS! * Otrevliga kommentarer är inte välkommna i Trädkojan! * Reklam för din knäckebrödsblogg är inte intressant! * Läs inlägget innan du lämnar en kommentar! * Skriv Sv el Svar om du svarar på en kommentar jag lämnat hos dig. * LÄS ÄVEN FRÅGOR OCH SVAR!! Visa alla inlägg av Mrs Andie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: