Äntligen får jag snart Feber.

Feber

Fick alldeles nyss reda på att Maggie Stiefvaters uppföljare Feber släpps med svensk översättning den 7/3. Och de som verkligen, verkligen känner mig vet att jag är tokig i den här bokserien som heter Mercy Falls vargar. Första boken i serien, Frost har jag streck läst båda gångerna jag tagit upp den. Så fantastisk är den! Och nu är jag ju döden sugen på att läsa nästa del, Feber som med engelsk title heter Linger släpptes redan förra sommaren men jag har alltså valt att vänta till översättningen kommit, och snart är den äntligen här! Det här är verkligen en bra start på en fredagskväll!

Man kan bevaka boken på Bokus hemsida där man även kan inhandla den för ynka 139 kr följ länken – Maggie Stiefvater – Bokus bokhandel.

Annonser

Om Mrs Andie

ÖPPNA ÖGONEN OCH LÄS! * Otrevliga kommentarer är inte välkommna i Trädkojan! * Reklam för din knäckebrödsblogg är inte intressant! * Läs inlägget innan du lämnar en kommentar! * Skriv Sv el Svar om du svarar på en kommentar jag lämnat hos dig. * LÄS ÄVEN FRÅGOR OCH SVAR!! Visa alla inlägg av Mrs Andie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: