Fynd på IKEA.

ikea

Det har blivit väldigt mycket IKEA besök på senaste, så även idag. Först gick jag och maken på stadsbiblioteket för att sedan möta upp min kompis Zarah och hennes sambo på stan där vi gick en runda innan vi åkte ut till det stora blåa huset med den gula texten. När vi kom fram upptäckte vi att det var utförsäljning på det gamla varuhuset. Så i ren nostalgi gick vi där inne en vända. Den lokalen revs under våren 2010 och gavplats till en massiv parkering.

Och naturligtvis kunde vi inte låta bli att fynda. Det var ju halva priset på det som var kvar. Det blev fler glasburkar till köket, några små pryttlar, men även böcker.

3books

Dessa böcker är delvis sådana som stått i de olika bokhyllorna som dekoration och delvis sådana som finns att köpa på IKEA Family avdelningen. Älskade Hem! kostar vanligtvis 99 kr med familykortet. Idag betalade jag 1 krona för denna bok. Och det kallar jag fyndvara! Gjorde naturligtvis ett stopp på det nya varuhuset också innan vi fick skjus hem. En bra dag helt enkelt.

Har du fyndat något idag?

overandout

Annonser

Om Mrs Andie

ÖPPNA ÖGONEN OCH LÄS! * Otrevliga kommentarer är inte välkommna i Trädkojan! * Reklam för din knäckebrödsblogg är inte intressant! * Läs inlägget innan du lämnar en kommentar! * Skriv Sv el Svar om du svarar på en kommentar jag lämnat hos dig. * LÄS ÄVEN FRÅGOR OCH SVAR!! Visa alla inlägg av Mrs Andie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: