Hata Romeo.

Detta är Rachael Wing’s debutbok, och hur ska jag då förklara denna bok? Tja, hon har ju tagit den klassiska Romeo och Julia berättelsen bakat in familjefäjden mellan huvudkaraktärerna och sedan har hon helt enkelt tagit de två huvudkaraktärerna som hatar varandra och dumpat dem i en skolpjäs om just Romeo och Julia.

Är historien orginell, nja det vet jag väl egentligen inte om den är. Tyvärr fick jag inte någon riktig bild av hur huvudkaraktären Jenny aka Julia såg ut. Romeo eller Chris var en ansiktslös kille med blont hår and thats it.  Är den rolig nja inte det heller med det rörde sig i bröstkorgen på mig i alla fall. Så något gav den ju sin läsare. Vill man ha lite lätt sommarläsning som tar en dag att plöja sig igenom så rekomenderar jag Hata Romeo.

Låna den på ditt lokala bibliotek så som jag gjorde eller köp den  på pocket för 38 kr hos Bokus.com.

Annonser

Om Mrs Andie

ÖPPNA ÖGONEN OCH LÄS! * Otrevliga kommentarer är inte välkommna i Trädkojan! * Reklam för din knäckebrödsblogg är inte intressant! * Läs inlägget innan du lämnar en kommentar! * Skriv Sv el Svar om du svarar på en kommentar jag lämnat hos dig. * LÄS ÄVEN FRÅGOR OCH SVAR!! Visa alla inlägg av Mrs Andie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: